Palvelut

Läyliäisistä löytyvät kaikki arkielämässä tarvittavat peruspalvelut;  on kaksi ruokakauppaa,  Leinon rauta- ja maatalouskauppaasiamiesposti, matkahuolto (asiamiespiste),  Neste Oilin huoltoasema, jonka yhteydessä on myös Rolls. Kylässä on myös Bar Parooni, joista saa mm. lounasta sekä grilliruokaa, takseja,  parturi-kampaamo sekä hierontapalveluja tarjoavia yrityksiä.

Omalta kylältä löytyy myös alakoulu, päiväkoti ja neuvola.  Yläkoulu, lukio, pankkipalvelut, apteekki ja Alko ovat Lopen kirkonkylällä noin 12 kilometrin päässä.

Läyliäisissä on hyvät edellytykset myös liikunnan harrastamiseen. Kylässä on kaksi kunnan ylläpitämää uimarantaa, kuntorata,  jossa on valaistu 1,2 km latu ja valaisemattomat ladut 3km, 5km ja 8km, Läyliäisten urheilualue – monitoimikenttä, pesäpallo, jalkapallo, 8 beach volley -kenttää, yleisurheilun suorituspaikat sekä skeittiramppi. Talvella pylväsvalaistu jääkiekkorata sekä valaistu yleisluistelualue.

 

Seurala

Kylällä on myös yhteisiä kokoontumistiloja eri tarkoituksiin.

Keitaalla kokoontuvat erilaiset lasten ja nuorten kerhot ja siellä järjestetään myös hartauksia. Läyliäisissä on myös kyläläisten talkootyönä vuonna 1936 rakentama rukoushuone, joka on lähinnä kesäkäytössä. Läyliäisen Kaunisniemessä sijaitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnan leirikeskus.

 

KAUPAT

KUKKAKAUPPA JA LAHJATAVAROITA

ASIAMIESPOSTI JA MATKAHUOLLON PALVELUPISTE      

HUOLTOASEMA       

TAKSEJA    

 

Lisää Läyliäisten yrittäjien yhteystietoja täällä

Jätskiauto käy myymässä tuotteitaan kesäaikana myös Läyliäisissä kerran tai kaksi kuukaudessa. Katso lisätietoja täältä. Aikataulut täällä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa