Palvelut

Läyliäisistä löytyvät kaikki peruspalvelut;  ruokakauppa,  Leinon rauta- ja maatalouskauppa,  Postin ja Matkahuollon pakettiautomaatti sekä itsepalveluapteekki Salen yhteydessä. Kylällä on myös Neste Oilin huoltoasema, jonka yhteydessä toimii Rolls -pikaruokala. Kylässä on myös ravintola Bar Parooni, joista saa mm. lounasta sekä grilliruokaa. Palveluihin kuuluvat myös parturi-kampaamo Ninni ja Parturi-Kampaamo Marjo-Kaarin, taksi sekä hierontapalveluja tarjoavat yritykset.

Läyliäisissä on alakoulu, päiväkoti ja neuvola.  Yläkoulu, lukio, pankkipalvelut, apteekki ja Alko ovat Lopen kirkonkylällä noin 12 kilometrin päässä.

Lähin matonpesupaikka on Lopella kunnan varikon yhteydessä osoitteessa Ojajoenkaari 20. Matonpesupaikalla on useampi pesuallas ja telineet mattojen kuivatukseen. Pesupoletteja (7 eur/h) voi ostaa kirjastosta Rosamundan palvelupisteestä p. 019-758 6006.

Läyliäisissä on hyvät edellytykset myös liikunnan harrastamiseen. Kylässä on kaksi kunnan ylläpitämää uimarantaa, kuntorata,  latuverkostoa talvella, Läyliäisten urheilualue – monitoimikenttä, pesäpallo-, jalkapallokenttä, 8 beach volley -kenttää sekä yleisurheilun suorituspaikat. Talvella pylväsvalaistu jääkiekkokaukalo sekä valaistu yleisluistelualue. Lisätietoja täältä.

Seurala

Kylällä on myös yhteisiä kokoontumistiloja eri tarkoituksiin. Katso lisätiedot täältä. 

Läyliäisissä on myös kyläläisten talkootyönä vuonna 1936 rakentama rukoushuone, joka on lähinnä kesäkäytössä. Läyliäisen Kaunisniemessä sijaitsee Helsingin ortodoksisen seurakunnan leirikeskus.

KAUPAT

KUKKAKAUPPA JA LAHJATAVAROITA

ASIAMIESPOSTI JA PAKETTIAUTOMAATTI       

TAKSEJA

Lisää Läyliäisten yrittäjien yhteystietoja täällä

Jätskiauto käy myymässä tuotteitaan kesäaikana myös Läyliäisissä kerran tai kaksi kuukaudessa. Katso lisätietoja täältä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa