Ajankohtaista

VALOKUITU -HANKE

Keväällä Läyliäisten kyläyhdistys aloitti selvityksen valokuidun saamisesta myös Läyliäisiin ja taajama-alueen kotitalouksiin jaettiin kyselylomake, jolla kartoitettiin alustavasti kuidusta kiinnostuneita.

Nyt yhteistyö Järventaustan kyläkuituosuuskunnan kanssa on edennyt samoin monimuotoinen selvitystyö Lopen kunnan ja Elisan Oyj kanssa.

Vastaa allaolevan linkin kautta, mikäli olet edelleen kiinnostunut mahdollisuudesta saada valokuitu oman kiinteistösi käyttöön. Vastaathan myös, vaikka olisit jo aiemmin kyselyyn vastannut. Uuden kyselyn tarkoituksena on laatia kartta, jotta voisimme esittää julkisesti kiinnostuneet kiinteistöt kartalla. Samalla ehkäpä asiaa vielä miettivät näkisivät missä on muitakin kiinnostuneita.

Vastauksesi ei sido sinua mihinkään tässä vaiheessa mutta auttaa kyläyhdistystä selvitystyössä.

Kyläyhdistys toivoo, että voisimme esittää julkisesti kiinnostuneet kiinteistöt kartalla, jotta asiaa vielä miettivät näkisivät missä on muitakin kiinnostuneita.


 

******************************************************

Uusi kylälehti on ilmestynyt:

Läyliäisten kyläyhdistys on taas koonnut mukavan kesälehden ihanien paikallisten yrittäjien tukemana. Lehti jaetaan kesäkuun alussa myös Läyliäisten alueen postilaatikoihin, joissa ilmaisjakelu on sallittu.

Lehtiä voi myös noutaa ( rajoitettu määrä) kesäkuun alussa kylän eri liikkeistä mm. Aallon kauppa, Mikkolan suoramyynti, Valta Kukka.

Läyliäisten kylälehti 2019

Mukavia lukuhetkiä toivottaa Läyliäisten kyläyhdistys

Vastaa