Eläinlääkäripalvelu LoppiVet avasi vastaanoton Läyliäisiin

Mahtavaa saada uusia yrityksiä Läyliäisiin !

Usealle eläimen omistajalle eläinlääkäri Jenni Hatakka onkin jo tuttu. Nyt Jenni on ottanut urallaa uuden askeleen avaamalla kotitilalleen Läyliäisiin oamn eläinlääkärivastaanoton. Jenni hoitaa niin tuotanto- kuin pieneläimetkin hevosia unohtamatta.

Virallisesti toiminta uusissa tiloissa Karkkilantien varressa on päästy aloittamaan helmikuussa ja Lopen lehdessä 28.3 olleiden tietojen mukaan toimitila Lopen kirkonkylältä on myös hakusessa. Lehden haastattelussa Jenni kertoo, että toiminta uusissa tiloissa on lähtenyt mukavasti liikkeelle niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden voimin. Tärkeä osa eläinlääkärin työtä on päivystys ilta, yö ja viikonloppuaikoina. Jenni päivystääkin viikon jokaisena päivänä, joten apua on joustavasti saatavilla.

 

Eläinlääkäripalvelu LoppiVet,

Eläinlääkäri Jenni Hatakka

Karkkilantie 490, 12600 Läyliäinen

Puhelin ajanvaraukseen ja päivystykseen : 045 846 846 8, myös WhatsApp

Sähköposti: info@jen-vet.fi