Pizzaa ja Poppia teki uuden tulemisen kolmen vuoden tauon jälkeen

Läyliäisten kyläyhdistys oli tänä Loppiaisena erityisen iloinen voidessaan pidemmän tauon jälkeen järjestää taas Pizzaa ja Poppia ­tapahtuman.

Tapahtumalla on kylässä pitkät perinteet ja oli mukavaa nähdä vanhojen kävijöiden lisäksi myös monia uusia lapsia. Tapahtuma keräsi yli 60 lasta saman katon alle laulamaan karaokea ja syömään pizzaa.

Yli puolet osallistujista uskaltautui myös lavalle ja moni useammankin kerran. Suurimmat hitit tällä kerralla olivat Hämä hämä häkki, Romeo ja Julia ( Movetron) sekä Leijonakuningas (Ellinoora). Pizzaa ja limua riitti ja jokainen sai varmasti vatsansa täyteen. Bar Paroonin keittiö pisti kyllä jälleen kerran parastaan, sen verran kiireesti ensimmäiset kymmenen pizzaa katosivat nälkäisiin suihin.

Tapahtuman edetessä saimme myös tanssilattialle menoa ja meininkiä. Viimeisen kappaleen Kyläbaari esittämiseen osallistuivat kaikki loput paikalla olleet. Kappaleen sanat osuvat erityisen hyvin tähän päivään ” Minä kannattelen kyläbaarimme pitäjää… ” eli mukavasti tapahtuma piristi muutoin rauhallisempaa Bar Paroonin iltapäivää!

Ison kiitoksen ansaitsee koko Bar Paroonin henkilökunta sekä Neste Läyliäinen. Ilman hyvää yhteis- ja talkoohenkeä tapahtumien toteuttaminen olisi mahdotonta ! Molemmat yritykset lahjoittivat lahjakortteja, jotka arvottiin laulajien kesken. Kaikki laulajat saivat karkkipalkinnon, vaikka arpaonni ei olisi lahjakorttiarvonnassa suosinutkaan.  Viimeistään syksyllä jatketaan, lupaa Läyliäisten kyläyhdistys. Toivotaan, että tapahtuma kerää silloinkin suuren joukon lapsia ja nuoria laulamaan sekä viettämään mukavaa päivää yhdessä.

 

­ Kiittäen Läyliäisten kyläyhdistys ry ­