Läyliäisten vauvakahvila yhdistää vauvat ja vanhemmat !

Läyliäisten kyläyhdistyksen yksi vuoden ilahduttavimmista tapahtumista järjestettiin viime perjantaina Läyliäisten Keitaalla. Vuonna 2018 syntyneet uudet kyläläiset kutsuttiin koolle. Jo yli 12-vuotisen perinteen mukaisesti Läyliäisten kyläyhdistys haluaa toivottaa uuden kyläläisen tervetulleeksi kylään ja samalla tilaisuudessa jokainen vauva saa kunniakirjan osoituksena Läyliäisläisistä juuristaan. Yhtä tärkeää on tietenkin nauttia Bar Paroonin Marin tekemästä suussa sulavasta mansikka-banaani-kermakakusta. Perinne tämäkin !

Tapahtumaan ilmoittautui ilahduttavasti 9 uutta kyläläistä vanhempineen. Syntyvyys koko Lopen alueella oli vuonna 2018 pieni, joten siinä mielessä nämä 9 uutta vauvaa ovat kyläämme erityisen tervetulleita.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuma on jo muutamana vuonna järjestetty yhteistyössä Lopen seurakunnan kanssa. Tapahtumapaikkana Läyliäisten Keidas on oiva valinta. Tila on kodikas ja mahdollisuudet leikkimiseen ovat jo valmiina. Lisäksi perjantaisen perhekerhon yhteydessä on helppo tutustua laajemminkin kylän pienten lasten vanhempiin. Kiitos Lopen seurakunnan Sirpa Stenblomille ja Varpu Takatalolle aina niin lämpimästä vastaanotosta.

Kyläyhdistys aikoo jatkossakin järjestää kyseistä tapahtumaa aina vuoden alkupuolella sillä onhan jo vuosittaisessa toimintasuunnitelmassa mainittu yhdistyksen tärkeänä tehtävänä pyrkiä luomaan vahvempaa kylähenkeä ja tervettä ylpeyttä omasta kylästä. Tässä tehtävässä onnistuttiin jälleen kerran. Läyliäisten kyläyhdistys kiittää Bar Paroonia ja Lopen seurakuntaa avusta ja mutkattomasta yhteistyöstä sekä toivottaa kaikille tapahtumaan osallistuneille riemukasta kevättä.

Kevään aikana kannattaa vierailla www.layliainen.fi -sivuilla katsomassa lisätietoja sillä tulossa on koko perheen teatteriretki su 7.4 ja perinteinen Takakonttikirppis la 8.6. Pöytävaraukset Suvi Ketonen 050-5721917.