Valokuitu -hanke Läyliäisissä

Hei

Keväällä Läyliäisten kyläyhdistys aloitti selvityksen valokuidun saamisesta myös Läyliäisiin ja taajama-alueen kotitalouksiin jaettiin kyselylomake, jolla kartoitettiin alustavasti kuidusta kiinnostuneita.

Nyt yhteistyö Järventaustan kyläkuituosuuskunnan kanssa on edennyt samoin monimuotoinen selvitystyö Lopen kunnan ja Elisan Oyj kanssa.

Vastaa allaolevan linkin kautta, mikäli olet edelleen kiinnostunut mahdollisuudesta saada valokuitu oman kiinteistösi käyttöön. Vastaathan myös, vaikka olisit jo aiemmin kyselyyn vastannut. Uuden kyselyn tarkoituksena on laatia kartta, jotta voisimme esittää julkisesti kiinnostuneet kiinteistöt kartalla. Samalla ehkäpä asiaa vielä miettivät näkisivät missä on muitakin kiinnostuneita.

Vastauksesi ei sido sinua mihinkään tässä vaiheessa mutta auttaa kyläyhdistystä selvitystyössä.

    Kyläyhdistys toivoo, että voisimme esittää julkisesti kiinnostuneet kiinteistöt kartalla, jotta asiaa vielä miettivät näkisivät missä on muitakin kiinnostuneita.