Tapahtumia moneen makuun

Viime viikonloppuna Läyliäisten kyläyhdistys järjesti useamman tapahtuman, jossa haluttiin tavoittaa eri ikäisiä ihmisiä Läyliäisistä ja lähialueilta. Tavoitteessa onnistuttiinkin kiitettävästi sillä perjantai-iltana Läyliäisten Seurala täyttyi naisten iloisesta puheensorinasta ja lähtiessään monella oli mukanaan kassit täynnä ostoksia ja päässä paljon uutta tietoa terveyteen ja hyvinvointiin liittyen.

Tapahtuman aloitti Tuulikki Heikkilän, diblomiravintoneuvoja luento, joka keräsi Seuralan ravintolasaliin yli 30 kuuntelijaa. Tuulikin luennon teemana oli ” Miten syön pysyäkseni energisenä ja terveenä?”

 

Luennon aikana monet saattoi yllättää, miten paljon terveellisiä ainesosia mm. banaani, kaalit, punajuuri ja manteli sisältävät. Luennon kuultuaan, olikin hyvä käydä Mirja Ulmasen luona mittauttamassa miten omassa kehossa eri ravintoaineet olivat tasapainossa.

Seuralan juhlasalin puolella oli 27 eri tuotteen tai palvelun tarjoajaa. Jokaisella esittelypisteellä riitti kuhinaa ja iloiset esittelijät pääsivät kertomaan uutuuksistaan, tuotteistaan ja muutamalla palvelupisteellä pääsi maistelemaan mm. hunajaa, terveysjuomia, majoneeseja ja hilloja. Lisäksi Parturi-Kampaamo Ninnin palvelupisteellä sai mm. huoliteltua kulmat , Valtakukan Päivi ihastutti upeilla kukka-asetelmilla ja Ritvan Lahjapaja puolestaan tadoikkailla käsitöillä.

Tarjolla oli siis tuotteita ja palveluita erittäin monipuolisesti. Kyläyhdistys sai tapahtumasta paljon kiitosta, joten toivottavasti myös ensi vuonna vastaava tapahtuma saadaan järjestettyä.

Sunnuntaina hemmoteltiin lapsia ja nuoria Pizzaaa ja Poppia -tapahtuman merkeissä.

Jo hieman ennen kello 12 lapsia oli Bar Paroonin oven takana odottamassa sisäänpääsyä. Yhteensä syömään ja laulamaan saapuikin yli 80 lasta, joten vilskettä, vilinää ja korkeita desibelejä kuului tähän sunnuntai-iltapäivään.

Iltapäivän päätteeksi laulajien kesken arvottiin yhteensä neljä pizza- ja hampurilaislahjakorttia. Lisäksi jokainen laulaja sai karkkia. Kiitos Met-Set Servicelle karaoken järjestämisestä, Läyliäisten Nesteelle ja Bar Paroonille palkinnoista ja tietenkin lapsille hienoista lauluesityksistä !