Läyliäisten vauvakahvila yhdisti vuonna 2013 syntyneet vauvat ja vanhemmat.

Läyliäisten kyläyhdistys ry kutsui vuonna 2013 syntyneet vauvat vanhempineen kakkukahveille Bar Parooniin viime viikon keskiviikkona. Jo perinteeksi muodostuneessa tilaisuudessa jokainen vauva sai kunniakirjan osoituksena Läyliäisläisistä juuristaan. Yhtä tärkeää oli tietenkin nauttia Ullan tekemästä suussa sulavasta mansikka-banaani-kermakakusta.

Tapahtumaan ilmoittautui ilahduttavasti 17 uutta kyläläistä vanhempineen, mikä tämän hetken tiedon mukaan vastaa lähes täysin kylälle viime vuonna syntyneiden määrää. Mari Kuusinen Riihimäen seudun terveyskeskuksesta vahvistaa, että vuonna 2013 syntyneitä ja Läyliäisten kylässä
(postinumerolla 12600) asuvia kuntalaisia löytyy 22 kappaletta.

Tapahtuma on vuosittain saanut vanhemmilta hyvää palautetta siitä, miten se kokoaa kyseisen vuoden vauvat ja vanhemmat yhteen. On hauska tavata samassa elämäntilanteessa olevia vanhempia ja aloittaa jopa elämänmittainen ystävyyssuhde ennen ihan tuntemattoman ihmisen kanssa. Moni myös toteaa, että on helpompi aloittaa kerhoilut lasten kanssa, kun kakkukahveilla on jo hieman tutustunut muihin samanikäisten lasten  vanhempiin.

Kyläyhdistys aikoo jatkossakin järjestää kyseistä tapahtumaa aina vuoden alkupuolella sillä onhan jo vuosittaisessa toimintasuunnitelmassakin mainittu yhdistyksen tärkeänä tehtävänä pyrkiä luomaan vahvempaa kylähenkeä ja tervettä ylpeyttä omasta kylästä. Tässä tehtävässä onnistuttiin jälleen kerran. Läyliäisten kyläyhdistys kiittää Bar Paroonia henkilökuntineen hyvistä järjestelyistä ja toivottaa kaikille tapahtumaan osallistuneille riemukasta kevättä.