Antti Ranta on vuoden 2013 jätteenkuljettaja

Uutinen ilmestynyt Lopen Lehdessä 26.2.2014

” Kiertokapula Oy valitsi vuoden 2013 jätteenkuljettajaksi Antti Rannan Lopen Jätehuollosta. Valinnasta vastasi jätteidenkäsittelyalueidemme asiakaspalveluhenkilöstö.

– Antin kanssa asioidessa on sellainen tunne, että asiakas on kuljettajalle ja yritykselle tärkeä. Lisäksi Antti on aina käytökseltään ystävällinen ja asiallinen. Siirtoasiakirjat ovat kunnossa ja kuormien purku jusuu moitteetta, summaa Hyvinkäällä Kapulan vaa’alla työskentelevä Johanna Ihatsu.

Vuoden jätteenkuljettaja valittiin nyt jo 12. kerran. Tällä kunniamaininnalla Kiertokapula haluaa kannustaa jätteenkuljettajien ammattiryhmää heidän tärkeässä työssään. Samalla kuntalaisia muistutetaan jätteiden kierrätyksen ja oikeaoppisen lajittelun merkityksestä trveellisen ja siistin ympäristön ylläpitämiseksi.