Monipuolisia herkkuja juuri sinulle !

Läyliäisten kyläyhdistyksellä on ilo esitellä ” kuukauden yrityksinä ” Mikkolan suoramyynnin pitopalvelu Läyliäisistä ja Pito-Piiat Ky Hausjärveltä. Molemmat alansa ammattilaisia, joten ei kun juhlia järjestämään !

Mikkolan suoramyynnin pitopalvelu

Mikkolan suoramyynnillä on pitkä historia Läyliäisissä ja jo 1980 -luvun loppupuolella tila tuli monelle ohikulkijalle ja kesämökkiläiselle tutuksi mm. varhaisperunasta ja pian perunan lisäksi suoramyyntiä varten ryhdyttiin kasvattamaan muitakin vihanneksia ja toimintaa kehitettiin kaikin puolin. Suoramyynnille rakennettiin tilamyymälä vuonna 1992 ja nykyään jo toisessa polvessa tilaa isännöivä Antti on yhdessä vaimonsa kanssa kehittänyt toimintaa ansiokkaasti ja laajentanut tuotevalikoimaansa aina itsetehtyyn jäätelöön ja suklaakonvehteihin asti. Lisäksi heillä on myös pitopalvelutoimintaa ja pöytään loihditaan niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja laadukkaasti asiakasta kuunnellen.

Mikkolan makasiiniravintola sijaitsee maatilan pihapiirissä, savusaunan läheisyydessä. Ruoan nauttimisen yhteyteen voi sujuvasti varata myös savusaunan ja nauttia täydellisestä kesäillasta. Makasiiniin on mahdollista varata ruokailu 6-22hlö ryhmille. Niin tilausravintolassa, kuin pitopalvelutoiminnassakin raaka-aineina käytetään mahdollisimman paljon oman ja lähitilojen tuotteita aivan kuin myös suoramyynnin puolella. Tämä onkin ehdottomasti yksi Mikkoloiden valttikorteista. ajaa.jpg

Yhteystiedot

Antti Mikkola p. 0400 851742
Anne Mikkola p. 040 7462968

www.mikkolansuoramyynti.fi

FB: Mikkolan Suoramyynti, Mikkolan savusauna & makasiini,
Kätkän Kota

Kuvat: Mikkolan suoramyynti

Pito-Piiat Ky

Tämän perheyrityksen toimminnasta vastaa tällä hetkellä  yksi omistajista Anne-Mari Lehtonen. Yrityksellä on vankka jalansija tällä alueella sillä ovathan he toimineet alalla jo vuodesta 1987 asti. He ovat  laadukas toimija, joka on tuonut monia herkkuja eri juhlien ruokapöytiin ja vieraiden nautittavaksi.

Anne-Mari on toisen sukupolven yrittäjä. Tarkoitus oli opintojen jälkeen jatkaa omalla alalla, mutta mieluinen caterintyö sai palaamaan juurille. Työ on hänestä erittäin mukavaa ja vaihtelevaa. Itsessään ala on mielenkiintoinen ja vie helposti mennessään.  Kun kysyimme minkä hän näkee olevan yrityksensä valttikortti verrattuna muihin saman alan yrityksiin, on vastaus ehdottomasti joustavuus ja monipuolisuus. Lisäksi heillä on paljon kokemuksen tuomaa varmuutta erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pito-Piiat on saanut koottua yritykseen luovia ja taitavia huippuammattilaisia töihin. Esimerkiksi heidän kondiittorinsa ovat huippu ammattilaisia.

Pito-Piiat järjestää monenlaisia perhe- ja yritystilaisuuksien tarjoiluita. 3 suurinta lienee hääjuhlien, muistotilaisuuksien ja yrityslounaiden monenlaiset tarjoilut.  Valmistuskeittiö sijaitsee Hausjärvellä mutta asiakkaita on Hausjärven lisäksi lähikunnissa aina pääkaupunkiseutua myöden. Myös lähiseudun kesäasukkaat käyttävät palveluita tilaamalla tarjoiluita sekä kesäpaikalleen, että myös kaupunkikoteihinsa.

Yhteystiedot

Anne-Mari Lehtonen p.0400 518 175
Laura Portaankorva p.0440 518 175

www.pito-piiat.fi
FB Pito-Piiat ky ja Instagram pitopiiatky

Kuvat: Anne-Mari Lehtonen