Unohtuiko talven polttopuut – ei huolta

Läyliäisten kyläyhdistyksellä on ilo esitellä ” kuukauden yrityksenä ” Matti Nummenranta, joka on helpottanut monen arkea sillä hänen kauttaan sai aikanaan mukavasti hankittua mm. makoisia marjoja ja lisäksi talvisin hänet näki lumenaurauksen merkeissä. Nykyään toiminta on keskittynyt polttopuiden tekoon ja myymiseen ja tarvittaessa hän auttaa myös kiinteistönhoidollisissa töissä.

Matilla on oivat tilat polttopuiden tekoon oman kotinsa pihapiirissä Läyliäisissä. Myös varastointiin on riittävät ja oikeanlaiset tilat ja puut on kätevästi laitettu valmiiksi säkkeihin, joita on helppo siirrellä. Työn laatu, joustava ja nopea palvelu ovat ehdottomasti Matin yrittäjyyden valttikortteja.
Yrityksen myydyimmät tuotteet ovat koivuklapisäkit, joita myydään kuivana 60 litran ja reilun 1,5 m3 säkeissä. Keväisin tuoreet puuklapit toimitetaan eri kokoisissa määrissä peräkärrykuormittain asiakkaalle. Matin asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti oman kunnan vaki- ja kesäasukkaista mutta myös lähikuntien asiakkaat ovat löytäneet Matin joustavat palvelut.
Tulevaisuudessa Matin on tarkoitus edelleen liiketoiminnan kehittäminen ja kaluston päivittäminen mutta etenkin omasta terveydestä on huolehdittava.
Yksin yrittäjälle arki on armoton ja työssäjaksaminen vaatii perustaksi hyvää terveyttä ja on ehdoton edellytys kaikelle toiminnalle.
Tavoitat Matin helposti alla olevin tiedoin:
Matti Nummenranta P. 0400 794997
Fb: Polttopuut Läyliäisiltä Tmi Matti Nummenranta