Pizzaa ja Poppia ­tapahtuma keräsi yhteen Läyliäisten nuoria

Pizzaa ja Poppia ­tapahtuma keräsi yhteen Läyliäisten nuoria.

Jo perinteeksi muodostunut Pizzaa ja Poppia ­tapahtuma keräsi jälleen nuoria saman katon alle laulamaan karaokea ja syömään pizzaa. Syksyn tapahtuman innoittamana päätimme järjestää tapahtuman myös kevätkaudella. Tapahtuman suosio tuntuu vaan kasvavan, tällä kertaa paikalle oli saapunut yli 60 nuorta, iältään 4­17 vuotta.

Yli puolet osallistujista uskaltautui myös lavalle. Suurimpana laulajaryhmänä toimi koulumme 4.luokan laulajat, jotka innoistuvat laulamaan useammankin kappaleen yhdessä. Pizzaa ja limua riitti tapahtuman loppuun saakka ja jokainen sai varmasti vatsansa täyteen. Bar Paroonin keittiö pisti kyllä jälleen kerran parastaan, sen verran kiireesti ensimmäiset parikymmentä pizzaa katosivat nälkäisten nuorten suihin.

Viimeisiä kappaleita laulettaessa saimme myös tanssilattialle menoa ja meininkiä Elefanttimarssin tahdissa. Tanssilattia täyttyi pian innokkaista tanssijoista ja viimeisen kappaleen Häissä tahtiin taisi tanssia ja laulaa lähes kaikki paikalla olleet.

koulun 4.luokkalaisten lauluryhmäIson kiitoksen ansaitsee Met­Set Service ja Markku Metsänen joka vuodesta toiseen on vastannut karaoken toteuttamisesta. Ilman näitä pyyteettömästi toimivia, aktiivisia henkilöitä tapahtumien toteuttaminen olisi mahdotonta. ­Syksyllä jatketaan, lupasi Markku ja toivommekin että tapahtuma kerää silloinkin suuren joukon lapsia ja nuoria laulamaan ja viettämään mukavaa päivää kanssamme.
­ kiittäen Läyliäisten kyläyhdistys ry ­